vrijdag 24 augustus 2012

CHOCOLATE CHOCOLATE CHOCOLATE
















Sophie in the Chocolate Factory - Fassbender & Rausch



Bij een citytrip naar Berlijn moet je deze hemel wel bezocht hebben. Fassbender & Rausch is een chocolaterie bij de 'Gendarmenmarkt', bij de Friedrichstraße. Als je hierbinnen stapt wordt je meteen overweldigt door de sterke geur van chocolade. Je wordt omringd door de allemaal grote chocoladebouwwerken zoals de Titanic, de Brandenburger Tor en de Televisie Toren. 






Natuurlijk kan je hier ook de lekkerste chocolade repen en bonbons kopen, wel een beetje duur, maar hartstikke lekker (: Op de eerste verdieping is er een cafétje waar je de lekkerste chocolade taartjes en warme chocolademelk kan drinken, dit is echt een aanrader! Je kan warme chocolade melk met 40 % cacao, 70 en 90 kiezen, ik had de 70 % gekozen omdat ik dit persoonlijk het lekkerst vind. Het smaakte alsof je een heerlijke chocolade reep opdronk, het was geweldig. Ik had een taartje met sinaasappel en chocolade en een vriendin een chocolade taartje met een stukje goud erin! 







Loopt het water je al in de mond? Ren snel naar de ap om een milka reep te kopen, want naar Berlijn ga je waarschijnlijk nog niet.


Dag mein lieben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten