zaterdag 1 september 2012

HOW TO SURVIVE: PRIMARK
Je kent het vast wel, Primark: een onwijs grote winkel met onwijs veel leuke kleren voor een heel goede prijs! Maar hoe red je deze shoppingheaven als shopaholic? Ik geef je tips ;)Voor shoppen in Primark moet je snel, geduldig en heel kieskeurig zijn. Het is er namelijk altijd heel druk en je heb TEVEEL keus.

In Berlijn heb ik de eerste gloednieuwe Primark bezocht. Onwijs leuk natuurlijk: nice and cheapy kleren (:

In Nederland heb je twee Primarks, in Rotterdam en Hoofddorp. Zeker iets om een keer naar toe te gaan. Maar in Nederland moet je aan Primark een hele dag vrijmaken, het is namelijk ontzettend druk.. Hier een paar tips om dit te overleven.

1. Prop voordat je de winkel binnen gaat even wat naar binnen, want met honger shoppen, is vreselijk.

2. Tel even rustig tot drie voordat je de winkel binnen gaat om helemaal tot jezelf te komen. 

DUS NIET ZO:

3. Bedenk van te voren wat je wil. Er is teveel om je op te concentreren. Dus stel voor jezelf een lijstje op wat je MOET en WIL hebben. 

4. Als je iets leuks hebt gevonden (WAT OP JE LIJSTJE STAAT) , check dan even of er geen gaten, of vlekken op zitten. Check ook of de maat op het hangertje wel klopt met wat er in het labeltje van het kledingstuk staat. 

5. KOOP NIET TE VEEL! Het is misschien wel leuk, maar het is niet de beste kwaliteit en niemand wil een complete garderobe van Primark. 

Ik ben de Primark uitgekomen met een blazertje, vest & een riempje, waar ik heel blij mee ben :)

FIJN WEEKEND!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten